Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Centrotours

Centrotours, kao dio Centrotrans d.d., posluje još od davne 1963. godine, kada je i osnovan u okviru tadašnjeg Centrotransa Sarajevo. Osnovna djelatnost tadašnjeg turističkog odjela Centrotransa kako je nazivan, bila je prodaja autobuskih karata, organizacija izleta i putovanja u zemlji, a zatim i organizacija svih turističkih manifestacija koje su okupljale veći broj putnika.

Danas, nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgradili smo imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH.

Od 2012.g. Centrotours doo samostalna je firma u potpunom vlasništvu grupacije Centrotrans dd.

Naša misija je unaprijeđenje kvalitete života organiziranjem i realiziranjem različitih vrsta putovanja širom svijeta. Mi želimo da putujući sa nama steknete nova radosna iskustva, a Vaš život oplemenite novim saznanjima i mudrostima iz svih krajeva svijeta.

Centrotours danas upošljava 25 visoko kvalificiranih i kompetentnih radnika raspoređenih u pet Centrotours poslovnice u zemlji. Svi naši radnici redovno prolaze različite vrste kurseva i edukacija kako bi Vama pružili najbolju uslugu.

Zahvaljujući konstantnom ulaganju u poboljšanje kompetencija zaposlenih, te praćenju svjetskih trendova u obasti turizma, Centrotours danas Vama – našim cijenjenim klijentima može ponuditi niz turističkih usluga po izrazito povoljnim uslovima.

Naša vizija je da razvojem znanja sopstvenih kadrova, umrežavanjem sa vodećim evropskim i svjetskim partnerima, postavljanjem novih tehnoloških standarda u poslovanju, razvojem sopstvene i subagentske prodajne mreže i težnjom ka perfekciji i odgovornosti prema svakom učesniku u našem biznisu, povećavamo broj korisnika naših usluga.


Kontakt informacije

Adresa: Mula Mustafe Bašeskije 5, 71000 Sarajevo

Telefon: +387 33 464 045

Fax: +387 33 464 040

E-mail: [email protected]

Web: www.centrotours.ba