Mjesečne karte Karijera
United States of America United States of America
BAM
BA

Grupacija

Centrotrans je jedno od najvećih autobusnih prevoznih preduzeća u Bosni i Hercegovini. Ova renomirana kompanija ima bogatu istoriju koja seže unazad mnogo godina. Centrotrans je osnovan s ciljem pružanja kvalitetnih i pouzdanih usluga prevoza putnika širom zemlje.

Ponosno se ističu kao dio veće kompanije koja obuhvata različite entitete i uslužne djelatnosti. U sklopu ovog poslovnog konglomerata, postoje brojne članice koje doprinose širokom spektru usluga. Među njima su Centrotours, Centroservis, Centrotrade, Centrotrans PGS, CentroShop, Centar za edukaciju, Autoškola Centrotrans i Centrorans a.d. Istočno Sarajevo.

Ova grupa kompanija unutar Centrotransa ima svoje specijalizovane uloge i zajednički cilj - pružanje vrhunskih usluga svojim klijentima. Kroz sinergiju i saradnju, svaka članica grupe doprinosi snažnoj prisutnosti i reputaciji Centrotransa na tržištu.

Uz kontinuirano unapređenje kvaliteta usluga i strateško širenje poslovnih područja, grupa Centrotrans ostaje lider u autobusnom prevozu u Bosni i Hercegovini.