Mjesečne karte Karijera
United States of America United States of America
BAM
BA

Centroservis

Zahvaljujući širokoj ponudi Centroservisa, fizička lica i kompanije, na jednom mjestu, mogu kupiti rezervne dijelove, registrovati, servisirati i prati vozila. Također, nudimo Vam i servisiranje analognih i digitalnih tahografa.

Servis vozila 

Osnovna djelatnost Centroservisa je ovlašteno servisiranje i tehničko održavanje vozila iz programa MAN, NEOPLAN i ISUZU. Stručno osoblje vrši tehničke zahvate na karakterističnim agregatnim skupinama vozila (motor, mjenjač, karoserija, električne i elektronske komponente vozila itd.). Posebna prednost jeste i odjeljenje za izradu i opravku korištenih plastičnih dijelova za autobuse i kamione. U plastičarskom odjeljenju, skupocjene plastične dijelove na autobusima i kamionima, (prednji kraj, branici, blatobrani i drugo) moguće je izraditi prema kalupima koji dimenzijama i izgledom ne odstupaju odoriginalnog dijela. Više informacija o specijalnim ponudama i cijenama provjerite ovdje.

Tehnički pregled i registracija vozila 

Centroservis Vam nudi mogućnost registracije Vašeg vozila po povoljnim cijenama i uslovima prilagođenim potrebama klijenata. Korištenjem ove usluge očekuje Vas niz pogodnosti izostalih djelatnosti Centrotransa i Centroservisa. Cijene tehničkog pregleda i registracije provjerite ovdje.

Autopraonica

Centroservis Vam nudi i usluge prve automatske autopraonice za velika vozila u BiH. Osnovna prednost jeste to što se pri pranju sprječava bilo kakvo oštećenje laka i dijelova vozila poput brisača, krovnih nosača i antena koje, u ovom slučaju nije potrebno demontirati. Potpuna automatiziranost, uz korištenje kartice, omogućava kompletnu uslugu, što podrazumijeva mogućnost preventivnog pregleda, pranje vozila sa vertikalnom i horizontalnim četkama, pranje donjeg postroja vozila, unutrašnje pranje (uz mogućnost dubinskog pranja sjedišta), pranje motora i ostalih segmenata vozila. Cijene usluge pranja vozila provjerite ovdje.

Tahograf odjeljenje

U sklopu Centroservisa djeluje i odjeljenje za održavanje, opravke i baždarenja tahografa za teretna vozila, autobuse i minibuse. Cijene usluga možete provjeriti ovdje.


Kontakt informacije

Adresa: Kurta Schorka 14, 71000 Sarajevo

Telefon: +387 33 770 857

Mobitel: +387 61 512 937; +387 62 828 123

Email: [email protected]; [email protected]