Mjesečne karte Karijera
United States of America United States of America
BAM
BA

Zakup autobusa

Naša uslugu zakupa autobusa je dizajnirana da zadovolji sve vaše potrebe za transportom putnika. Bilo da planirate korporativni događaj, školsko putovanje, vjenčanje ili bilo koju drugu priliku koja zahtijeva efikasno i pouzdano putovanje za grupu, mi smo za vas.

Vozni park vama na usluzi: Možemo se pohvaliti raznolikom flotom modernih i dobro održavanih autobusa, od prostranih minibuseva do luksuznih autobusa. Autobusi su opremljeni vrhunskim sadržajima, uključujući udobna sjedišta, kontrolu klime, dovoljno prostora za odlaganje stvari i napredne sisteme za zabavu. Naši autobusi se pažljivo pregledavaju i održavaju kako bismo osigurali vašu sigurnost i udobnost tokom cijelog putovanja.

Iskusni vozači

Naši profesionalni i iskusni vozači autobus i mini buseva su okosnica naše usluge zakupa. Oni su licencirani, vrhunski obučeni i dobro upućeni u navigaciju raznim rutama. Naši vozači autobusa daju prioritet sigurnosti, tačnosti i zadovoljstvu kupaca, čineći vaše putovanje ne samo praktičnim već i ugodnim.

Flesibilna ponuda

Razumijemo da svaka grupa ima jedinstvene zahtjeve za transport i prevoz. Zato nudimo fleksibilni set usluga kako bi zadovoljili vaše specifične potrebe. Bilo da vam je potreban jednokratni transfer, višednevni zakup ili usluge prevoza koji se ponavljaju, možemo prilagoditi našu ponudu tako da odgovara vašem rasporedu i budžetu.

Efikasna logistika

Naš posvećeni tim stručnjaka za logistiku pažljivo planira i koordinira svaki zakup, autobuse i mini buseve, osiguravajući besprijekorno izvršenje od početka do kraja. Razumijemo važnost tačnosti i naš tim marljivo radi na osiguravanju pravovremenih preuzimanja i odlaska, čineći vaše grupno putovanje bez stresa i efikasno.

Pristupačne cijene

Vjerujemo da kvalitetan prevoz modernim autobusima i mini busevima treba biti dostupan svima, zbog čega nudimo konkurentne i transparentne cijene. Naše cijene su osmišljene tako da pružaju odličnu vrijednost za novac bez ugrožavanja kvalitete usluge. Unaprijed pružamo detaljnu analizu troškova, osiguravajući da nema skrivenih troškova ili iznenađenja na putu.

Mercedes Vito
Mercedes Vito
Idealan za porodična ili grupna putovanja
Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI
Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI
Mercedes-Benz Sprinter omoguća vam da uživate u panoramskom razgledanju tokom vašeg putovanja. Optimalan komfor koji nudi ovaj minibus omogućit će vam sigurnu i ugodnu vožnju. Radi kapaciteta od 18+1 sjedišta, Mercedes Sprinter je idealno vozilo za najam.
Mercedes Medio VIP
Mercedes Medio VIP
Mercedes Medio VIP jedini je minibus u Bosni i Hercegovini koji pruža do sada neviđen nivo luksuznosti na cesti. Prilagođen je za Vip vožnje.Mercedes Medio idelan je za poslovne sastanke, konferencije i prezentacije jer posjeduje kompletnu audio i video opremu koja se sastoji od TV/DVD/MP3 seta.
Isuzu Turquoise – turistički
Isuzu Turquoise – turistički
Isuzu Turquoise zadovoljava sve uslove luksuznih minibuseva. Idealan je za prijevoz putnika na kratkim putovanjima. Sigurnost putnika i ugodnost vožnje oduševljava korisnike ovih elegantno dotjeranih autobusa.
Isuzu Visigo
Isuzu Visigo
Svojim modernim i spektakularnim kvalitetom, te jedinstvenim dizajnom, VISIGO će odgovoriti svim zahtjevima u turističkom i međugradskom prijevozu, i zasigurno će ostaviti snažan utisak u ovom sektoru.
VDL Futura - Premium klasa
VDL Futura - Premium klasa
Vrhunski autobusi premium branda, koji su proizvedeni u 2017. godini, a koji svojim kvalitetom i uslugama ispunjavaju stroge europske standarde u međunarodnom prijevozu putnika.
Mercedes-Benz Tourismo
Mercedes-Benz Tourismo
Tourismo osvaja modernim dizajnom, markantnim govorom forme, visokim stepenom kvalitete i najboljim sigurnosnim standardima.
MAN Lion's Top Coach
MAN Lion's Top Coach
Na dugim putovanjima najvažnija je karakteristika udobnost i sigurnost. Upravo Vam to nude autobusi Lion's Top Coach. Putovanje ovim autobusima vrhunskog dizajna, pravi je užitak. U voznom parku su standardni autobusi na dvije, te modeli sa tri osovine.
MAN Ayats Bravo 1
MAN Ayats Bravo 1
MAN Ayats Bravo 1 je Drumski kruzer namijenjen za duga i udobna putovanja. Poseban kuriozitet je da ovaj autobus ima kabinu za pušače koja je izdvojena od drugih putnika.
Neoplan Starliner SHDL VIP
Neoplan Starliner SHDL VIP
Neoplan Starliner SHDL - VIP Class je najsavremeniji autobus visoke turističke klase. Zbog izuzetne udobnosti, sigurnosti i komfora tokom putovanja, popularno je nazvan "Drumska krstarica” i "Svemirski brod”. Proglašen je autobusom godine 2006-te u Evropi.
Neoplan Tourliner
Neoplan Tourliner
Neoplan je jedan od najpoznatijih brendova u svijetu autobusa. Neoplanovi modeli su autobusi visoke klase, a odlična kombinacija dizajna, inovacija i ekskluzivna kvaliteta pretvara svako putovanje Neoplanom u jedinstveno iskustvo.

Pošaljite upit

Kontaktirajte nas kako biste razgovarali o vašim zahtjevima, dobili personaliziranu ponudu i rezervisali svoj autobus za nezaboravno putovanje.