Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Izmjene i povrat karata

U nastavku možete pronaći korisne informacije i odgovore na česta pitanja koja se odnose na izmjenu i povrat autobuskih karata.

Bez obzira da li ste već iskusni putnik naše kompanije ili se prvi put odlučujete za putovanje Centrotransovim autobusima, nadamo se da će vam ove informacije biti od pomoći pri planiranju vašeg putovanja. 

Ukoliko ne pronađete traženi odgovor, imate dodatna pitanja ili vam treba pomoć, slobodno nas kontaktirajte putem telefona +387 33 213 100 ili putem e-maila [email protected].


Može li se izmijeniti termin polaska putovanja?

Na osnovu cjenovnika staničnih usluga, vrijeme i datum polaska je moguće izmijeniti uz odbitak 10% od cijene autobuske karte i 100% od stanične i telefonske rezervacije na ime manipulativnih troškova na linijama u Bosni i Hercegovini najkasnije dva (2) sata prije polaska, a na međunarodnim osam (8) sati prije polaska.


Želim povrat novca za svoju neiskorištenu kartu. Gdje mogu to zatražiti?

Zahtjev za povrat novca za neiskorištenu kartu se predaje na mjestu gdje ste kupili kartu (autobuska stanica, agencija ili banci korisnika ukoliko je izvršeno online plaćanje).


Kako mogu zatražiti povrat novca za autobus koji kasni?

Na prodajnom mjestu gdje je karta kupljena, prodajno mjesto je dužno izvršiti povrat novca ako linija kasni ili je odjavljena u cjelosti bez ikakvih odbitaka prema putniku.