Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Učenici Saobraćajne škole iz Sarajeva posjetili Centrotrans

Centrotrans je danas sa velikim zadovoljstvom ugostio učenike Saobraćajne škole iz Sarajeva. U pratnji svojih profesora, učenici su imali jedinstvenu priliku da se upoznaju sa svim aspektima poslovanja naše kompanije.
Učenici Saobraćajne škole iz Sarajeva posjetili Centrotrans

Dočekani od strane predstavnika Centrotransa, učenici su imali priliku da razgovaraju sa prvim potpredsjednikom Uprave, Ibrahimom Kerlom, HR menadžericom Aldijanom Čubro, kao i Amrom Jelić iz Službe saobraćaja. Ova interakcija omogućila je učenicima da steknu uvid u različite aspekte poslovanja, kao i da postavljaju pitanja i razgovaraju sa stručnjacima iz industrije.

Tokom posjete, učenici su obišli različite dijelove kompanije, uključujući i upoznavanje sa vozilima, radionicom za održavanje, kao i radom službi koje upravljaju saobraćajem u gradskom, prigradskom, međugradskom, kao međunarodnom prijevozu putnika. Ovo iskustvo pružilo je učenicima dragocjen uvid u funkcionisanje jedne od ključnih kompanija u oblasti prijevoza putnika, te im može poslužiti kao inspiracija za odabir karijernog puta u ovoj industriji.

Centrotrans je ponosan što je mogao ugostiti učenike Saobraćajne škole iz Sarajeva i pružiti im ovu priliku za edukaciju na nešto drugačiji način. Kao kompanija koja se kontinuirano trudi da unaprijedi svoje usluge i tehnologiju, Centrotrans vjeruje da je važno podržavati i obrazovne institucije i mlade ljude u njihovom obrazovanju o saobraćaju i javnom prijevozu. Posjeta učenika predstavlja samo jedan od načina na koji Centrotrans nastoji podržati lokalnu zajednicu i podsticati interesovanje za ove važne oblasti.