Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Uručili smo paketiće djeci Sarajeva i posjetili i darovali mališane Udruženja Alden S.46

Ekipa Centrotransa je u, specijalno za ovu priliku, ukrašenom oldtimer autobusu patrolirala ulicama glavnog grada, zaustavljala se na svakoj stanici na kojoj je vidjela mališane, gdje im je Djeda mraz uručio novogodišnje paketiće, nakon čega smo se uputili ka Udruženju Alden S.46 gdje smo obradovali i njihove članove
Uručili smo paketiće djeci Sarajeva i posjetili i darovali mališane Udruženja Alden S.46

Povodom nadolazećih novogodišnjih praznika kompanija Centrotrans u utorak 26.12.2023. godine, upriličila je podjelu paketića za djecu glavnog grada Bosne i Hercegovine. Tradicionalno, kao i svake godine, ekipa Centrotransa je u, specijalno za ovu priliku, ukrašenom oldtimer autobusu patrolirala ulicama glavnog grada, zaustavljala se na svakoj stanici na kojoj je vidjela mališane, gdje im je Centrotransov Djeda mraz uručio novogodišnje paketiće. Plavi Djeda mrazov autobus bio je istinska atrakcija u Sarajevu, te je izmamio osmijeh na lica ne samo mališanima već i njihovim roditeljima.  

Kako nijedno dijete ne bi ostalo bez paketića, Centrotrans je jučer podijelio paketiće i pakete pomoći u hrani mališanima Udruženja Alden S.46, koje djeci slabijeg materijalnog stanja, djeci samohranih roditelja, kao i djeci s poteškoćama u razvoju obezbjeđuje edukativne sadržaje kao i topli obrok svakog dana u njihovoj dječijoj javnoj veseloj kuhinji. 

„Hvala vam što ste posjetili naše udruženje i obradovali naše članove. Izuzetno cijenimo ovaj vaš plemeniti gest“, kazala je Dženita Salispahić, direkorica Udruženja koja nam je na kraju uručila Zahvalnicu i poklon - prekrasnu šolju koju su svojim rukicama ukrasili mališani, korisnici usluga spomenutog udruženja.