Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Organizovan prijevoz učesnika Studentskog pohoda u Barselonu

U organizaciji Studentskih pohoda, u petak, 08.12.2023. godine 300 sudenata je iz Kampusa krenulo na ovaj pohod.
Organizovan prijevoz učesnika Studentskog pohoda u Barselonu

Najmasovnija putovanja mladih su nastavljena i ove godine. Nakon Istanbula, Praga, Rima, Pariza i brojnih drugih europskih i bh. gradova, ponovo je došao red na Barselonu. Gard Antonija Gaudija, čija arhitektura hiljadama godina oduševljava posetioce, grad sa mnogo zabave, kulturnih i historijskih spomenika, grad sporta...

U organizaciji Studentskih pohoda, u petak, 08.12.2023. godine 300 sudenata je iz Kampusa krenulo na ovaj pohod. Na svom putovanju posjetit će pet velikih gradova. Pored Barselone, koja je krajnja destinacija, studenti će obići i Milano te Monte Carlo, a u povratku će posjetiti Nicu i prelijepu Veronu.

"Bit će to odličan pohod. Ovaj put se prijavilo 300 studenata koji će posjetiti pet evropskih gradova. Kao i uvijek, na ovakva putovanja idemo sa Centrotransom, našim najvećim i najpoznatijim prijevoznikom." rekao je, ispred organizatora pohoda, Amar Nurković.

Studenti su svakako bili uzbuđeni zbog samog putovanja.

"Prvi put idem sa Studentskim pohodima. Očekujem da će, prije svega biti dobra organizacija. Također, očekujem i dobro raspoloženje, što je i najbitnije." riječi su jedne od učesnica ovog pohoda, Naide Subašić.

Svoja očekivaja od ovog putovanja sa nama je podijelila i studentica Naida Ahmetović: "I ja prvi put putujem sa Studentskim pohodima. Jako sam uzbuđena. Bila mi je velika želja da ponovo posjetim Barselonu, u kojoj sam već jednom bila. Nadam se da ćemo ovo putovanje iskoristiti da vidimo što više ovog prelijepog grada i da ćemo se dobro provesti."

Svim učesnicima pohoda u Barselonu želimo siguran put i dobru zabavu, a naša kompanija će, kao što je to bilo i do sada, uvijek biti tu da im obezbijedi suguran, udoban i ugodan prijevoz.