Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Akcijska cijena autobuske karte za Bugojno i Donji Vakuf sa polaskom u 17:30

Od sada, putnici koji putuju iz Sarajeva prema Bugojnu u 17:30 radnim danima mogu iskoristiti novu, nižu cijenu karte. Jednosmjerna karta će iznositi 23 KM, dok će povratna karta koštati 34 KM.
Akcijska cijena autobuske karte za Bugojno i Donji Vakuf sa polaskom u 17:30

Naša kompanija pažljivo osluškuje potrebe svojih putnika, te je s tim ciljem odlučio sniziti cijene karata na direktnoj relaciji Sarajevo-Donji Vakuf - Bugojno. Ova odluka dolazi nakon pažljive analize tržišta i potreba putnika na relaciji Sarajevo – Bugojno.

Od sada, putnici koji putuju iz Sarajeva prema Bugojnu u 17:30 radnim danima mogu iskoristiti novu, nižu cijenu karte. Jednosmjerna karta će iznositi 23 KM, dok će povratna karta koštati 34 KM. Ove cijene važe samo za polazak u 17:30, ali povratna karta može se koristiti na svim polascima iz Donjeg Vakufa i Bugojna.

Centrotrans ima više polazaka tokom dana iz Sarajeva za Donji Vakuf i Bugojno, ali ovaj polazak u 17:30 je najatraktivniji, tj. putnicima najviše odgovara, te smo odlučili baš na tom polasku ponuditi smanjenje cijene karte. Svi redovi vožnje mogu se naći na našoj web stranici www.centrotrans.com, a uz online kupovinu možete ostvariti dodatni popust od 5%.

Osim toga, za svu djecu do 14 godina, osigurali smo popust od 50%, a umanjenu cijenu karata imaju i studenti i penzioneri koji plaćaju jednosmjernu u iznosu od 13,80 KM ili povratnu u iznosu od 24,80 KM.

Svi naši putnici imaju dodatnu pogodnost – za svakih pet (5) kupljenih povratnih karata, šestu kartu dobijaju gratis. Potrebno je samo da čuvaju sve svoje karte, donesu ih na uvid, i da šestu kartu iskoriste unutar 12 mjeseci od kupovine prve karte.

Više informacija o povoljnijim cijenama autobuskih karata na polasku u 17:30 iz Sarajeva za Donji Vakuf i Bugojno se može saznati na broj 033 213 – 100.