Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Od 06.07.2024. godine noćni polasci za Ulcinj

Putnici ovom linijom mogu doći i do ostalih omiljenih gradova kao što su Herceg Novi, Kotor, Budva, Petrovac, Sutomore i Bar.
Od 06.07.2024. godine noćni polasci za Ulcinj

Topli i sunčani dani ljeta su pozivnica za bijeg iz svakodnevnice i uživanje u bezbrižnom odmoru.

Centrotrans se kao i svake sezone potrudio da uljepša svojim putnicima odmor ili ljetovanje na atraktivnim destinacijama. Pored redovne svakodnevne linije s polaskom u 07:00h, uvedena je dodatna linija od 06. jula do 01. septembra 2024. godine sa noćnim polaskom u 19:00h koja vas vodi u pješčani Ulcinj. Povratak iz Ulcinja planiran je svakim danom u 05:30h i 20:00h.

Ovaj raspored omogućava putnicima da biraju između jutarnjih i večernjih polazaka, pružajući fleksibilnost u planiranju putovanja. Jutarnji polasci u 07:00h su za one putnike koji žele da rano započnu svoje putovanje i maksimalno iskoriste dan u Ulcinju, dok su večernji polasci u 19:00h pogodni za one koji preferiraju opušteno putovanje nakon radnog dana.

U ljetnim mjesecima kada građani Bosne i Hercegovine putuju prema Jadranu, Centrotrans je omogućio da se može putovati i noćnim i dnevnim linijama.

Putnici ovom linijom mogu doći i do ostalih omiljenih gradova kao što su Herceg Novi, Kotor, Budva, Petrovac, Sutomore i Bar.

“Centrotrans je ponosan što može da proširi svoju mrežu i uvede ovaj novi raspored polazaka koji će bolje zadovoljiti potrebe naših putnika,” rekli su nam iz kompanije Centrotrans. "Naš cilj je da pružimo sigurno, udobno i pouzdano putovanje prema Ulcinju, uz visok nivo usluge koji naši putnici zaslužuju."

Centrotrans je također pripremio i popuste za svaku online kupovinu od 5%, kao i popuste za osobe preko 60 godina starosne dobi.

Za više informacija o redu vožnje i kupovini karata, posjetite web stranicu www.centrotrans.com ili pozovite  062/ 566 819.