Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Noćni polasci za Dubrovnik svakog petka, subote i nedjelje!

Dodatni polasci su odgovor na rastuću potražnju za ovom rutom, što omogućuje putnicima bolju organizaciju putovanja i lakše planiranje boravka u jednom od najljepših gradova jadranske obale, po pristupačnim cijenama autobuskih karata.
Noćni polasci za Dubrovnik svakog petka, subote i nedjelje!

Poštovani putnici,

ponosom najavljujemo dodatne polaske na našoj  popularnoj redovnoj liniji između Sarajeva i Dubrovnika. Ovo proširenje rasporeda omogućava vam veću fleksibilnost i bolje  planiranje putovanja između ova dva predivna grada. Osim redovnih svakodnevnih polazaka za Dubrovnik u 07:15 sati  (sa glavne Autobuske stanice u  Sarajevu), prepoznavajući potrebe putnika, naša kompanija od 06.07.2024. uvodi i dodatne noćne polaske, petkom, subotom i nedjeljom u 22:30 sati.

Noćni polasci omogućavaju putnicima organizaciju putovanja sa više linija, pa tako naši putnici iz Bihaća sa polaskom u 14:30 mogu nastaviti svoj put do Dubrovnika autobusom koji iz Sarajeva polazi u 22:30 sati, a polazak u 23:00 sati moguće je kombinovati sa polaskom u 07:15 sati za Dubrovnik.

Dodatni polasci su odgovor na rastuću potražnju za ovom rutom, što omogućuje putnicima bolju  organizaciju  putovanja i lakše planiranje boravka u jednom  od najljepših gradova jadranske obale, po pristupačnim cijenama autobuskih karata. Noćni polasci će biti u funkciji sve dok traje ljetna sezona, tačnije do 31.08.2024. godine.

Naglašavamo da je relacija prema Dubrovniku dodatno skraćena jer ne vozi više preko Metkovića i Doljana, već se od Stoca spušta direktno na Neum. Na takav je način broj granica kroz koji prolazi ova linija smanjen na samo jednu.

Centrotrans je također pripremio i popuste za svaku online kupovinu od 5% (detaljnije informacije pogledajte na https://centrotrans.com/ba )  kao i popuste za osobe preko 60 godina starosne dobi. Naša kompanija je posvećena kontinuiranom unapređenju svojih usluga i zadovoljstvu svojih putnika.

Za više informacija o redu vožnje i kupovini karata kontaktirajte nas putem telefona 062 566 819.

Radujemo se što vam možemo pružiti još više mogućnosti za istraživanje i uživanje u putovanju.