Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Vijesti

23.05.2024.
Zvaničnici Kantona Sarajevo u posjeti Centrotransu: Zajedno ka boljem javnom prijevozu
Domaćini iz Centrotransa, prisutnima su prezentirali način rada svih organizacionih dijelova ove kompanije koji obezbjeđuju sve što je potrebno za tehničku ispravnost, čistoću i redovno održavanja registriranih polazaka u Kantonu Sarajevo.

08.05.2024.
Visoka delegacija u posjeti Centrotransu
Centrotrans je danas imao čast da ugosti članove visoke delegacije koja je posjetila naše prostorije kako bi se upoznala s novim autobusima i poslovanjem kompanije. Delegaciju su sačinjavali zamjenik ministra financija i trezora BiH Muhamed Hasanović, premijer Federacije BiH Nermin Nikšić, ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta, ministar kulture i sporta KS Kenan Magoda, kao i drugi visoko pozicionirani dužnosnici.

08.05.2024.
Učenici Saobraćajne škole iz Sarajeva posjetili Centrotrans
Centrotrans je danas sa velikim zadovoljstvom ugostio učenike Saobraćajne škole iz Sarajeva. U pratnji svojih profesora, učenici su imali jedinstvenu priliku da se upoznaju sa svim aspektima poslovanja naše kompanije.

18.04.2024.
Centrotrans predstavio novih sedam autobusa
Novi autobusi uključuju luksuzni Neoplan Skyliner kapaciteta 78 sjedećih mjesta, prvi takve vrste u našoj temlji, četiri (4) MAN R10 autobusa i dva (2) minibusa Isuzu, idealna za manje grupe putnika.

26.03.2024.
Kratki odmor uz putovanje Sarajevo - Neum
Svakog četvrtka, autobus prevoznika Centrotrans kreće na novo putovanje: Sarajevo-Neum, otvarajući vrata avanturi i otkrivanju ljepota ovog dijela Bosne i Hercegovine. Putovanje autobusom između Sarajeva i Neuma predstavlja ne samo praktičan način prijevoza, već i priliku za istraživanje i uživanje u nevjerojatnim pejzažima Hercegovine. Povratak je zakazan za nedjelju što je odlična prilika za korištenja kompletnog vikenda za čari našeg grada na moru, prelijepog Neuma.

15.03.2024.
Posjetite Beč sa Centrotransom!
Beč nije samo grad valcera, prelijepih dvoraca i bogatih muzejskih kolekcija već i mjesto u kome se možete opustiti uz zaher tortu, uživati u pogledu sa velikog panoramskog točka ili posjetiti po mnogima najbolji zoološki vrt u Evropi.

08.03.2024.
Putnice obradovane karanfilima - znakom pažnje za 8. mart
Također, Centrotrans je svojim putnicama poklonio i popust od 50% na sve međunarodne karte, među kojima je veliki broj atraktivnih evropskih destinacija na koje naša kompanija vozi

06.03.2024.
Ljubiteljice putovanja – odličan popust od 50% na Dan žena
Odlična prilika da pozovete prijateljicu, kolegicu, ili da mamu i sestru odvedete na neku od najpoznatijih regionalnih i evropskih destinacija.

29.02.2024.
30 uposlenika Centrotransa u akciji dobrovoljnog darivanja krvi
U saradnji sa Zavodom za transfuziologiju, u prostorijama kompanije je organizovano dobrovoljno darivanje krvi kojem se odazvao veliki broj uposlenika.

16.02.2024.
Dobitnici nagradne igre „Mjesečnu kupi, nagradu pokupi!“ za decembar
Naših 75 godina smo obilježili braojnim aktivnostima, a jedna od njih je i nagradna igra „Mjesečnu kupi, nagradu pokupi!“. Organizovanjem ove nagradne igre, željeli smo se zahvaliti i nagraditi povjerenje naših vjernih putnika koji koriste Centrotransove mjesečne karte za javni prijevoz.

13.02.2024.
Centrotrans kao oficijelni prijevoznik ZOI '84
Sa ponosom se prisjećamo naše uloge oficijelnog prijevoznika Zimskih olimpijskih igara 1984. godine u Sarajevu...

05.02.2024.
Besplatan prijevoz na olimpijske planine
U četvrtak, 08.02.2024. godine Centrotrans poklanja besplatan prijevoz do Bjelašnice, Igmana, Jahorine i Trebevića.

26.01.2024.
Centrotours gala promocija turističke ponude Turske za ljeto 2024
Gala večer okupila je na jednom mjestu predstavnike najpoznatijih i najekskluzivnijih lanaca hotela sa omiljenih destinacija Turske, kao i veliki broj turističkih radnika iz cijele Bosne i Hercegovine.

15.01.2024.
U Centrotransu obilježen Dan vozača i automehaničara
U kompaniji, gdje značajan dio radne snage čine posvećeni vozači i kvalifikovani automehaničari, ovaj dan ima poseban značaj.

27.12.2023.
Uručili smo paketiće djeci Sarajeva i posjetili i darovali mališane Udruženja Alden S.46
Ekipa Centrotransa je u, specijalno za ovu priliku, ukrašenom oldtimer autobusu patrolirala ulicama glavnog grada, zaustavljala se na svakoj stanici na kojoj je vidjela mališane, gdje im je Djeda mraz uručio novogodišnje paketiće, nakon čega smo se uputili ka Udruženju Alden S.46 gdje smo obradovali i njihove članove

23.12.2023.
Na Autobazi u Sarajevu
Centrotrans upriličio podjelu novogodišnjih paketića za djecu svojih uposlenika
Mališani su osim u dječijim pjesmicama i slatkim poklonima i tokom vožnje imala priliku da se druže sa Djeda mrazom, ali i saznaju više o njegovom životu na Sjevernom polu.

15.12.2023.
“Mjesečnu kupi, nagradu pokupi!” – dobitnici nagrada za mjesec novembar
Svi putnici koji su svoju mjesečnu kartu kupili ili dopunili u mjesecu novembru imali su priliku osvojiti jednu od vrijednih nagrada, a u okviru nagradne igre koja traje od početka ove godine, godine u kojoj obilježavamo 75. godišnjicu postojanja.

11.12.2023.
Popust na autobuske karte koji ne želite propustiti!
Student ste ili imate više od 60 godina? Iskoristite pogodnosti koje vam nudi Centrotrans i na četiri evropske destinacije putujte po veoma povoljnim cijenama. Za neke od navedenih destinacija cijene autobuskih karata su umanjene i do 40 %

11.12.2023.
Organizovan prijevoz učesnika Studentskog pohoda u Barselonu
U organizaciji Studentskih pohoda, u petak, 08.12.2023. godine 300 sudenata je iz Kampusa krenulo na ovaj pohod.

01.12.2023.
Centrotrans te vozi na Bjelašnicu
I ove godine, tokom zimskog perioda, će biti aktivna linija Vijećnica - Bjelašnica.