Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Mastercard i CentroCard BONUS možete ostvariti do 31.12.2022.

Putnici mogu koristiti bonus za javni gradski prevoz na svim gradskim i prigradskim linijama u Kantonu Sarajevo
Mastercard i CentroCard BONUS možete ostvariti do 31.12.2022.

Nakon uspješne kampanje u protekla tri mjeseca, Mastercard i CentroCard su odlučili da mogućnost ostvarivanja BONUS-a za online dopune u minimalnom iznosu od 10 KM i više  produže do 31.12.2022.

Putnici Centrotransa koji su ujedno i korisnici Mastercard kartica, koji  dopune svoj CentroCard račun ili E-kartu sa 10 KM i više, očekuje BONUS u vrijednosti od 25% na korisničkom računu.

Online dopunjavanje se vrši isključivo putem mobilne aplikacije CentroCard koju mogu preuzeti sa Google Play ili App Store-a, a potom u aplikaciji mogu sačuvati i svoju Mastercard karticu za jednostavnije dopune računa svakog narednog puta.

Bonus putnici mogu koristiti za javni gradski prevoz na svim gradskim i prigradskim linijama u Kantonu Sarajevo.

Aplikacija CentroCard je iz godine u godinu konstantno poboljšavana kako bi putnicima omogućila jednostavan uvid u polaske autobusa, vrijeme čekanja na stanicama, kao i eventualne zastoje u saobraćaju – a uvođenjem bezgotovinskog načina plaćanja dopune računa sa kojim je povezana E-karta i CentroCard kartica, putnici su dobili ugodniji, jednostavniji i sigurniji način svakodnevne vožnje gradskim prijevozom.