Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Destinacije

Putovanje autobusom kroz Europu je jedinstveno iskustvo koje obuhvata uživanje u bogatoj historiji, raznolikoj kulturi i tradiciji. Ako ste u potrazi za nezaboravnim avanturama i želite istražiti različite dijelove Evrope, Centrotrans je pravi izbor za vas.prošetati baroknim vrtovima

Naša autobusna kompanija nudi usluge putovanja u 10 evropskih zemalja, omogućavajući vam da se upustite u putovanje kroz različite regije i doživite njihovu jedinstvenost.

Bez obzira da li se odlučite za posjetiti alpske vrhove Austrije, netaknutu prirodu Crne Gore, romantične gradove Francuske, jadransku obalu Hrvatske, zelene krajolike Slovenije, arhitektonska čuda Njemačke, predivne dvorce Češke i Slovačke, živopisne krajeve Srbije ili se ipak odlučite za istraživanje kulturološkog bisera Balkana - Bosne i Hercegovine, sigurno ćete biti oduševljeni raznolikošću koju Evropa ima da ponudi.

Naša putovanja pružaju izvanrednu priliku da otkrijete istorijske gradove sa znamenitostima koje odišu prošlim vremenima. Prošetajte baroknim vrtovima Beča, divite se ljepoti pariškog Eiffelovog tornja ili se upustite u avanturu istraživanja praškog starog grada. Svaki grad ima svoju priču i svaki korak na vašem putovanju otkriva nove tajne starog kontinenta.

Evropa je poznata po svojoj raznolikoj kulturi i tradiciji. Na putovanjima s Centrotransom imate priliku da se upoznate s različitim kulinarskim specijalitetima, umjetnošću, muzikom i festivalima koji obogaćuju ovaj kontinent. Iskusite niz ukusa, mirisa i zvukova koji vam omogućavaju da se uronite u autentičnu evropsku atmosferu.

Kada putujete s Centrotransom, možete se opustiti i uživati u udobnosti naših autobusa. Naša posvećena ekipa vozača i osoblja stoji vam na raspolaganju kako bi vaše putovanje bilo sigurno, udobno i nezaboravno.