Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Autoškola Centrotrans

Autoškola nudi usluge obuke iz poznavanja propisa bezbjednosti saobraćaja kao i obuke iz upravljanja motornim vozilom za “B”, “D1” i “D” kategoriju.

Centrotrans kao društveno odgovorna kompanija koja već dugi niz godina posluje na bh tržištu u oblasti prevoza putnika svakodnevno osluškuje potrebe kako svojih korisnika, tako i potencijalnih budućih uposlenika.

U sklopu centra oformljena je i Autoškola Centrotrans za obuku i polaganje kategorija B – D1 – D – DE, a vozačima s položenom D kategorijom nudimo mogućnost zaposlenja u kompaniji Centrotrans.

Određeni broj kandidata koji se žele zaposliti u kompaniji Centrotrans mogu u Centrotransovoj Autoškoli besplatno polagati vozački ispit za D kategoriju i dobit će priliku za zaposlenje u kompaniji uz ispunjavanje određenih uslova koje će dobiti prilikom  aplikacije. Kandidatima koji ispune uslove biće ponuđen Ugovor o radu.
Kandidati prolaze profesionalnu obuku koju vrši stručno osoblje, a sama obuka se obavlja na posebno prilagođenim i opremljenim vozilima za te namjene visoke kvalitete.

Pored već navedenih prednosti Autoškole Centrotransa, veliku ulogu igra i pristupačna cijena za sve kandidate što u ovom trenutku je i najniža cijena u Sarajevu za obuku i polaganje vozačkog ispita.