Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Veselo druženje i darovanje prvačiće Centra Vladimir Nazor

Kompanija Centrotrans je u Centru Vladimir Nazor u Sarajevu organizirala druženje i podjelu školskih ruksaka i školskog pribora za prvačiće spomenutog Centra.
Veselo druženje i darovanje prvačiće Centra Vladimir Nazor

Za zabavni dio programa bio je zadužen Mirsad Abdagić Kike, koji je u svom prepoznatljivom stilu, šalama i dječijim pjesmama animirao i rasplesao male školarce, kao i njihove roditelje i učitelje. 

Budući da je ova godina za našu kompaniju slavljenička, jer Centrotrans  obilježava 75 godina rada, izuzetno nam je drago što smo svoju radost mogli dijeliti sa drugima, naročito najmlađima. 

Današnjom zabavom, Centrotrans je nastavio kontinuitet svojih aktivnosti ovoga tipa. Naime, prije prvačića u Centru Vladimir Nazor, Centrotrans je identičan program priredio za djecu svojih uposlenika, koji su ove jeseni krenuli u prvi razred osnovne škole, te je sa školskim ruksacima i školskim priborom, putem nagradne igre, obradovao i mališane u raznim krajevima Bosne i Hercegovine. 

Nadamo se da će ovaj mali znak pažnje barem malo olakšati prvačićima i njihovim roditeljima, ionako izazovan period kakav je početak školovanja. Biti na usluzi drugima, obradovati drugoga, Centrotransu, kao društveno odgovornoj kompaniji, predstavlja prije svega obavezu, a zatim i zadovoljstvo.