Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Sretno prvačići!

Centrotrans priredio zabavu za djecu svojih uposlenika koji ove jeseni kreću u školu

Nakon zabavnog dijela programa Centrotrans je za buduće osnovce pripremio poklone, te ih obradovao sa školskim ruksacima i školskim priborom.
Centrotrans priredio zabavu za djecu svojih uposlenika koji ove jeseni kreću u školu

Kompanija Centrotrans u subotu (27.08.2023.) upriličila je u krugu Autobaze u Sarajevu druženje za djecu svojih uposlenika koji ove jeseni polaze u prvi razred osnovne škole. Za veseli i bogati zabavni program bio je zadužen Mirsad Abdagić Kike, koji je mališane animirao kroz pitalice i pjesmice, a u svoj, pažljivo osmišljen program uključio je i nekoliko roditelja tako što im je postavljao lagana pitanja na koja su trebali odgovoriti, te tako kroz igru kreirao atmosferu zajedničkog učešća roditelja i djece u aktivnosti koja će im dugo ostati u sjećanju. 

Nakon zabavnog dijela programa Centrotrans je za buduće osnovce pripremio poklone, te ih obradovao sa školskim ruksacima i školskim priborom. Nakon zajedničke fotografije mališani i njihovi roditelji su se odmorili uživajući u slatkim poslasticama, a potom su svi zajedno krenuli na kraću vožnju našim autobusom do Ilidže, tokom koje smo mališane upoznali sa pravilima u saobraćaju, te ih naučili kako da budu oprezni prilikom prelaska ulice, praćenju semafora, i skrenuli pažnju na ponašanje na velikim saobraćajnicama, što će im biti od koristi u budućem periodu. Po završetku vožnje, zabilježili smo još jednu zajedničku fotografiju i našim prvaćićima poželjeli sretno i uspješno školovanje.