Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Centroshop – od sada po mjesečne karte i na Ćumuriju

Od sada još bliže stanovnicima Starog grada - Centrotrans širi svoju mrežu maloprodajnih objekata.
Centroshop – od sada po mjesečne karte i na Ćumuriju

Centrotrans je, osluškujući potrebe svojih cijenjenih putnika koji svakodnevno koriste uslugu javnog gradskog prijevoza, otvorio još jedan maloprodajni objekat, koji posluje pod imenom Centroshop.

Ovaj korak je logičan s obzirom na veliki interes građana Sarajeva da se voze Centrotransovim autobusima, te broj onih koji žele da imaju Centrotransove mjesečna karte neprestano raste.

Osim kupovine novih i nadopune već postojećih mjesečnih karata za đake, studente, penzionere i radnike, u Centroshopovima se mogu kupiti i nadopuniti i e-karte. E-karte olakšavaju građanima upotrebu javnog gradskog prijevoza.

Centroshop djeluje po principu klasične trafike, tako da prolaznici mogu kupiti dnevnu štampu, slatkiše, osvježiti se sokovima, kafom ili sladoledom, i to sve u veoma atraktivnom i ugodno rashlađenom prostoru.

Uz novu lokaciju na Ćumuriji, sve usluge Centroshopa građanima i posjetiocima u Sarajevu stoje na raspolaganju takođe na Baščaršiji, Ilidži, Stupu, Nedžarićima, Novom Gradu, Dobrinji, Ciglanama i Vogošći, kao i na Autobuskoj stanici Sarajevo.