Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Vozite se i skupljajte bonuse!

CentroCard i Mastercard u zajedničkoj akciji promocije digitalnih plaćanja u javnom gradskom prijevozu.
Vozite se i skupljajte bonuse!

Sigurno ste primjetili da se na ulazu u autobusima stvaraju gužve jer putnici u redu čekaju da kupe kartu, čak i vi sami razmišljate imate li sitnih kovanica kada planirate da se vozite javnim gradskim prijevozom.

Međutim, postoji mnogi brži način koji će vam uštediti vrijeme i olakšati kretanje gradom. Naime, svoju putničku kartu možete platiti i svojim mobitelom, veoma jednostavno.

Na svoj mobitel preuzmete mobilnu aplikaciju CentroCard, u aplikaciji sačuvate podatke svoje Mastercard kartice, doplatite svoj račun, i prilikom narednog ulaska u Centrotransov autobus, samo prislonite mobitel uz elektronski čitač karata. I to je to!

Za vjerne putnike Centrotransa i klijente Mastercarda postoji i dodatna pogodnost. Za svaku nadopunu računa na CentroCardu preko Mastercarda u iznosu od 10KM i većem, putnik dobija bonus - uvećanje sredstava na računu za čak 25%. Čak 25% besplatnih vožnji! Bonusi se dobijaju za nadopune izvršene u period od 01.07. do 30.09.2023. godine. Bonusi se dobijaju i za nadopune E-karte koja se izvrši Mastercardom.

CentroCard aplikaciju možete preuzeti sa Google Play ili App Store-a. Mogućnost upotrebe mobitela za plaćanje karte je uobičajena praksa širom svijeta, jer elektronska plaćanja eliminišu čekanja na prodajnim mjestima i smanjuju kontakt s gotovinom.

O pogodnostima koje su Mastercard i CentroCard pripremili za korisnike javnog gradskg prevoza više na www.mastercard.ba i www.centrotrans.com