Mjesečne karte Karijera
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
BAM
BA

Centrotrans - autobusom do Dubrovnika preko samo jedne granice

Umjesto prethodne rute koja je prolazila preko Doljana, autobus za Dubrovnik, nakon Čapljine, ide u Domanoviće do Stoca, te nastavlja cestom prema Neumu. Isti pravac kretanja je i u povratku.
Centrotrans - autobusom do Dubrovnika preko samo jedne granice

Važna obavijest iz Centrotransa za sve one koji putuju za Dubrovnik – od sada, do ove omiljene destinacije će se dolaziti mnogo brže i bez višestrukih zastoja na granicama.

Umjesto prethodne rute koja je prolazila preko Doljana, autobus za Dubrovnik, nakon Čapljine, ide u Domanoviće do Stoca, te nastavlja cestom prema Neumu. Isti pravac kretanja je i u povratku. 

Ova nova ruta ne samo da će smanjiti vrijeme putovanja, već će i eliminirati dva granična prijelaza, čime će se značajno olakšati putnicima. Smanjenje broja graničnih kontrola sa tri na samo jednu dodatno će ubrzati putovanje jer se smanjuje ukupno vrijeme čekanja na graničnim prijelazima. 

Iz Centrotransa poručuju da su, imajući na umu svoje putnike, ovu rutu pažljivo planirani i dobili sve potrebne dozvole, baš prije početka ljetne sezone i godišnjih odmora. 

Autobusku liniju Sarajevo – Dubrovnik – Sarajevo Centrotrans održava u saradnji sa Arrivom iz Rijeke, a karte se mogu kupiti i online na Karta za Dubrovnik. Za svaku online kupovinu, Centrotrans odobrava 5% popusta. 

Sarajevo, 4. juna 2024. - S ponosom objavljujemo najnoviju vijest za naše putnike koji koriste liniju Sarajevo-Dubrovnik. Od danas, linija je postala još efikasnija i brža, zahvaljujući promjeni rute koja će rezultirati smanjenjem vremena putovanja i pojednostavljenjem graničnih formalnosti.

Od sada, umjesto prethodne rute preko Doljana, naš autobus kreće iz Čapljine, prolazi kroz Domanoviće do Stoca, te nastavlja cestom prema Neumu. Ovom promjenom rute izbjegavamo dva granična prijelaza, što će značajno ubrzati putovanje i olakšati iskustvo putnika.

Nova ruta nam omogućava smanjenje broja graničnih kontrola sa tri na samo jednu, čime se dodatno skraćuje vrijeme putovanja i minimizira čekanje na prijelazima. Sigurnost i udobnost naših putnika ostaju naš prioritet, a nova ruta je pažljivo odabrana kako bi osigurala najbolje moguće iskustvo putovanja.

Promjena predstavlja korak naprijed u našem nastojanju da kontinuirano unapređujemo naše usluge i prilagodimo se potrebama i zahtjevima naših putnika. Radujemo se što ćemo nastaviti pružati vrhunsku uslugu i osigurati ugodno iskustvo putovanja našim korisnicima.