Online prodaja
Od
Do

Početni prihvatljivi datum polaska:

Krajnji prihvatljivi datum polaska:

Početni prihvatljivi datum povratka:

Krajnji prihvatljivi datum povratka:

Saopštenje za javnost

Od 14.11.2014. godine kompanija Centrotrans Eurolines počela je sa on-line prodajom autobuskih karata. Danas, putnici imaju priliku da izvrše rezervaciju i kupovinu autobuske karte u jednom smjeru, povratnu sa otvorenim datumom povratka ili da odmah odrede i datum povratka. Još jedna od pogodnosti koje nudi ova usluga je i kupovina karata za bilo koji polazak unutar BiH ali i iz inostranstva. Tako će korisnici usluga imati mogućnost da kupe autobusku kartu kompanije Centrotrans Eurolines za polazak iz bilo kojeg grada, u bilo koje vrijeme na trasi date linije.

On-line prodaja se vrši u saradnji sa Raiffeisen bankom BiH bez provizije i potpuno sigurno, a putnici će imati priliku koristiti i specijalni popust od 5% namijenjen isključivo za on-line prodaju.

Pružanjem ove usluge kompanije Centrotrans Eurolines nastavlja sa proširivanjem palete svojih usluga, nakon uvođenja wifi u autobusima i video nadzora na nekim linijama, a sve u cilju povećanja zadovoljstva i potvrde lojalnosti našim putnicima.

Također, slijedeći program investicija za 2016. godinu kompanija Centrotrans Eurolines, sa prvim danom ljeta, uvela je sistem elektronske naplate autobuskih karata kroz „Karticu povjerenja". Ovaj pilot projekat realizuje se u saradnji sa firmom Lupon Ventures i bit će dostupan na komercijalnoj liniji Dobrinja – Vijećnica.

Od utorka, 21.06.2016. godine, svi putnici imaju će priliku preuzeti BESPLATNU elektronsku karticu. Pravo na karticu povjerenja ostvaruje se uz prvo minimalno punjenje u iznosu od 5,00KM.

Kartica se izdaje na svim prodajnim mjestima Centrotrans Eurolinesa i kod posade autobusa, a dopuna Kartice povjerenja vrši se isključivo na prodajnim mjestima Centrotrans Eurolinesa ili online na web stranicama „centrocard.ba" i „citycard.ba";

Kartica povjerenja pruža posebne pogodnosti za vožnje sa popustima do 25% i to:
- dopunom 7 vožnji, ostvarujete 1 vožnju GRATIS
- dopunom 11 vožnji, ostvarujete 2 vožnje GRATIS
- dopunom 15 vožnji, ostvarujete 3 vožnje GRATIS
- dopunom  20 vožnji, ostvarujete 5 vožnji GRATIS

Elektronska kartica funkcioniše na način da putnik prilikom ulaska u autobus (na prednja vrata) prisloni karticu povjerenja na validator koji je lociran pored vozača. Validator će nakon skeniranja, skidati novac za vožnju, a na ekranu će pokazati koliko novca ostaje na kartici.

Cilj kompanije Centrotrans Eurolines je da dodatnim uslugama na gradskim linijama nagradi lojalnost putnika i u kontinuitetu unaprjeđuje kvalitetu usluge.