Online prodaja
Od
Do

Početni prihvatljivi datum polaska:

Krajnji prihvatljivi datum polaska:

Početni prihvatljivi datum povratka:

Krajnji prihvatljivi datum povratka:

Promocija 22 novonabavljena vozila

Kompanija Centrotrans Eurolines, u skladu sa planom investicija za 2014. godinu, izvršila je kupovinu 22 autobusa čija investicija iznosi cca četiri (4) miliona KM, a koji su namijenjeni za Prigradsko gradski i Međunarodni saobraćaj. Vozila su Euro 4, Euro 5 i Euro 6 generacije te zadovoljavaju sve regulacione standarde Evropske unije.S ciljem unaprjeđenja javnog linijskog prijevoza putnika nabavljena su slijedeća vozila:

- 4 zglobna autobusa marke Neoplan, kapaciteta po 150 putnika sa video nadzorom
- 2 vozila ISUZU TURQUISE
- 2 vozila ISUZU Visigo
- 2 vozila MAN
- 11 vozila Mercedes Conecto
- 1 autobus Neoplan


Video nadzor u vozilima Centrotrans Eurolines
Pored promocije novih vozila kompanija Centrotrans Eurolines prezentovala je i uslugu video nadzora u četiri novonabavljena zglobna autobusa. Cilj je pružanje dodatne usluge koja podrazumijeva obezbjeđenje novih tehnoloških pogodnosti kao što je sistem za video i audio nadzor, a koji je dio javnog gradskog prijevoza u svim svjetskim i evropskim metropolama.

Kompanija Centrotrans Eurolines je raspisala tender za nabavku opreme informacionog sistema naplate i upravljanja prijevozom s održavanjem u augustu 2014. godine kao javni međunarodni tender. U narednom periodu cilj je da se u sva vozila javnog gradskog i prigradskog prijevoza uvedu nove tehnologije koje se sastoje od sistema za nadzor i upravljanje saobraćajem, sistema naplate karata i evidencije protoka putnika.


Nova usluga / online prodaja autobuskih karata
Od 14.11.2014. godine kompanija Centrotrans Eurolines počela je sa online prodajom autobuskih karata. Pored online prodaje u funkciji je i nova, modernijeg dizajna, web stranica koja korisnicima usluga pruža brojne pogodnosti interaktivne komunikacije; rezervacija i kupovina avio karata, autobuskih karata, zakup autobusa, pretraživač redova vožnje i itd.

Od sada će putnici imati priliku da izvrše rezervaciju i kupovinu autobuske karte u jednom smjeru, povratnu sa otvorenim datumom povratka ili da odmah odrede i datum povratka. Još jedna od pogodnosti koje nudi ova usluga je i kupovina karata za bilo koji polazak unutar BiH ali i u inostranstvu. Tako će korisnici usluga imati mogućnost da kupe autobusku kartu kompanije Centrotrans Eurolines za polazak iz bilo kojeg grada, u bilo koje vrijeme na trasi date linije. On-line prodaja vrši se u saradnji sa Raiffeisen bankom BiH bez provizije i potpuno sigurno, a putnici će imati priliku koristiti i specijalni popust od 5% namijenjen isključivo za on-line prodaju.

Pozivamo Vas da u utorak 09.12.2014. godine u 12:00 sati prisustvujete svečanoj promociji i primopredaji sedam autobusa marke Mercedes Connecto namijenjenih za potrebe javnog prijevoza putnika na području općine Visoko. Promocija će se održati na autobuskoj stanici Visoko.

Novonabavljena vozila važan su investicioni projekat kako za kompaniju Centrotrans Eurolines i njenu Poslovnu jedinicu Visoko, tako i za građane općine Visoko.

Hvala Vam na dolasku!