Online prodaja
Od
Do

Početni prihvatljivi datum polaska:

Krajnji prihvatljivi datum polaska:

Početni prihvatljivi datum povratka:

Krajnji prihvatljivi datum povratka:

Kompanija Centrotrans Eurolines partner najprestižnije filmske manifestacije u regionu

Održan 21. Sarajevo Film Festival

Ove godine, dio sarajevske filmske bajke bila je i kompanija Centrotrans Eurolines. Tačnije, Centrotrans Eurolines je bio ponosni partner Sarajevo Film Festivala po osnovu Ugovora o sponzorstvu. Partnerstvo se ogledalo kroz niz marketinških aktivnosti. Osim toga, kompanija je i svojim putnicima omogućila dodatne noćne polaske na određenim linijama te time pružila priliku da prisustvuju najprestižnijoj filmskoj manifestaciji do ranih jutarnjih sati.

Centrotrans Eurolines je saradnjom sa Sarajevo Film Festivalom pokazala da podržava projekte od društveno - kulturnog značaja, time ističući i svoju marketinšku orijentaciju koja se posljednjih godina dana značajno mijenja, prilagođava tržištu te se uspostavljaju novi marketinški kanali.

Tokom osam dana trajanja Sarajevo Film Festivala imali smo značajnu marketinšku promociju Centrotrans Eurolinesa kroz medijske kanale festivala, apliciranje logotipa na promo materijalima, isticanje imena sponzora, emitovanje spotova prije projekcije u glavnom ljetnom kinu i distribucija promo materijala. Osim promocije na Festivalu, zahvaljujući Ugovoru kompanija je dobila paket ulaznica, za projekciju raznih filmova, koje smo marketinški iskoristili na razne načine.

Dan pred početak SFF-a, u autobusima na tri gradske linje organizovana je mini nagradna igra gdje su uposlenici Centrotrans Eurolines-a na simpatičan način putnicima podijelili ulaznice za Sarajevo Film Festival. Oni koji su imali sreću izvukli su vaučer sa ulaznicama za film. Na ovaj način nagrađeno je 80 putnika sa ulaznicama. Putnici nisu krili oduševljenje ovim potezom i načinom nagrađivanja putnika Centrotrans Eurolines-a.

Putnica Rizvanbegović Nermina nije krila svoje oduševljenje izvučenim ulaznicama pa kaže: „Svaki dan se vozim Centrotransovom komercijalom i u posljednjih godinu dana ste puni iznenađenja i noviteta. Počevši od uvođenja Wi – Fi interneta u gradske autobuse, nagrađivanja putnika ljetovanjem u Tursku do podjele ulaznica za prestižni događaj u našem gradu. Veoma sam sretna što sam izvukla ulaznice za projekciju filmova te ću svakako sa svojom kćerkom ići da pogledam film. Hvala mnogo Centrotransu na ovako simpatičnom iznenađenju."

Zadovoljna i sretna Alibegović Emina nam je rekla: "Ovo je zaista neobično iznenađenje od Centrotransa i jako sam zahvalna. Također sam zadovoljna sa dodatnim polascima koje ste uveli tokom trajanja Sarajevo Film Festivala jer toliko je ljudi, poput mene, koji do kasnih sati  ostanu u gradu i zahvaljujući Centrotransu imaju prijevoz do kuće. Film za koji sam izvukla ulaznicu ću svakako otići da pogledam i znate šta? Mi i ne očekujemo manje od Centrotransa.

Veoma je bitno spomenuti i uvođenje dodatnih polazaka na gradskim linijama tokom trajanja najprestižnije filmske manifestacije u regionu. Centrotrans Eurolines se oduvijek prilagođavao potrebama putnika, pa je tako i ovaj put na linijama Vijećnica - Dobrinja, Hrasnica - Vijećnica i Sutjeska-Vogošća uveo dodatne polaske koji su podrazumijevali saobraćanje do ranih jutarnjih sati.

Najveća filmska smotra u regiji je završena 22.08.2015. godine a kompanije Centrotrans Eurolines je još jednom pokazala da stoji uz uspješne brendove.