Online prodaja
Od
Do

Početni prihvatljivi datum polaska:

Krajnji prihvatljivi datum polaska:

Početni prihvatljivi datum povratka:

Krajnji prihvatljivi datum povratka:

Centrotrans Eurolines počinje sa on-line prodajom autobuskih karata

Od 14.11.2014. godine kompanija Centrotrans Eurolines počinje sa on-line prodajom autobuskih karata. Pored on-line prodaje počet će se koristiti i nova, modernijeg dizajna, web stranica koja korisnicima usluga pruža brojne pogodnosti interaktivne komunikacije; rezervacija i kupovina avio karata, autobuskih karata, zakup autobusa, pretraživač redova vožnje i itd.Od sada će putnici imati priliku da izvrše rezervaciju i kupovinu autobuske karte u jednom smjeru, povratnu sa otvorenim datumom povratka ili da odmah odrede i datum povratka. Još jedna od pogodnosti koje nudi ova usluga je i kupovina karata za bilo koji polazak unutar BiH ali i iz inostranstva. Tako će korisnici usluga imati mogućnost da kupe autobusku kartu kompanije Centrotrans Eurolines za polazak iz bilo kojeg grada, u bilo koje vrijeme na trasi date linije.

On-line prodaja vrši se u saradnji sa Raiffeisen bankom BiH bez provizije i potpuno sigurno, a putnici će imati priliku koristiti i specijalni popust od 5% namijenjen isključivo za on-line prodaju.

Pružanjem ove usluge kompanije Centrotrans Eurolines nastavlja sa proširivanjem palete svojih usluga, nakon uvođenja wifi u svim gradskim autobusima i video nadzora na nekim linijama, a sve u cilju povećanja zadovoljstva i potvrde lojalnosti našim putnicima.