Online prodaja
Od
Do

Početni prihvatljivi datum polaska:

Krajnji prihvatljivi datum polaska:

Početni prihvatljivi datum povratka:

Krajnji prihvatljivi datum povratka:

Centrotours otvorio ljetnu sezonu!


Poletio prvi charter iz Sarajeva za Antaliju!


U organizaciji turističke agencije Centrotours danas je sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo poletio prvi charter let za Antaliju! Avionom avio kompanije Atlas Global u Antaliju je otputovalo ukupno 225 putnika koji će svoj godišnji odmor provesti u najpopularnijim ljetovalištima na antalijskoj rivijeri – u Kemeru, Beleku, Sideu, Alanji i u samoj gradu Antaliji.

Povodom prvog leta, svi putnici su posebno dočekani i uz prigodne poklone ispraćeni sa Sarajevskog aerodroma. Turistička agencija Centrotours ove godine u ponudi ima preko 400 najboljih hotela na Antalijskoj regiji.

„Zbog velikog interesovanja za ljetovanja u Turskoj, ove godine uduplali smo naše kapacitete, pa tako ove godine letimo avionima tipa AIRBUS A321 kapaciteta 216 sjedišta, a danas uz 216 odraslih putnika imamo i 9 beba, pa je ukupan broj putnika 225! To je naš apsolutni rekord" , rekao nam je Muamer Lutvić, direktor turističke Agencije Centotours.

„Planirano je da avioni za Antaliju lete ponedjeljkom i četvrtkom, sve do sredine septembra mjeseca. U Antaliji imamo 30 momaka i djevojaka koji će biti dostupni našim gostima, u Sarajevu smo obezbijedili besplatni parking za automobile za sve putnike koji preko naše agencije ljetuju u Turskoj, a u Turskoj imamo najbolje hotele sa raznim sadržajima kako za porodice sa djecom tako i za parove, obezbijedili smo različite načine obročnog plaćanja, to znaju naši putnici i zbog toga se njihov broj povećava svake godine. Pozivam sve one koji još nisu odlučili gdje će ljetovati, da se jave u neku od Centrotours poslovnica, ili nas pozovu putem telefona 033 407 ili 032 409 409, sigurno ćemo pronaći odgovarajuću ponudu za njih", na kraju razgovora, rekao nam je direktor Lutvić.

U galeriji možete pogledati kako je bilo danas na Sarajevskom aerodromu.